Integritetspolicy

Personuppgiftsansvarig:
Cherry Spelglädje AB
Org.nummer: 556225-3806
Stureplan 19
111 45 Stockholm
Sverige

Cherry Spelglädje AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna webbplats.

1.1 Dina personuppgifter

Cherry Spelglädje AB (”Cherry”, ”vi”, ”oss”) vet hur viktigt det är med integritet för våra kunder och webbplatsbesökare, och vårt mål med denna policy är att vi på ett tydligt och transparent sätt ska beskriva för dig hur vi samlar in, använder, visar, överför och lagrar din information så att du känner dig säker på att dina personuppgifter är i säkert förvar. Cherry utför all hantering av personuppgifter i enlighet med EUs integritetslagstiftning GDPR.

1.2 Personuppgiftsansvar

Cherry är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna sida.

1.3 Kontaktuppgifter

Du kan kontakta oss på info@cherry.se eller via vanligt brev som skickas till Cherry Spelglädje AB, 111 45 Stockholm. Du kan också kontakta oss via ”Kontakt” på denna sajt (cherryspelgladje.se).

1.4 Insamling av personuppgifter

Vad en personuppgift är
Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet. Det gäller till exempel namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer.

Hur vi samlar in personuppgifter och vilka uppgifter vi samlar in
Cherry samlar in personuppgifter via våra formulär på sidan ”Sök jobb”. Formulären är:

  • Intresseanmälan
  • Sök jobb

1.5 Hantering och lagring av personuppgifter

Cherrys rättsliga grund att behandla dina personuppgifter
Cherry behandlar dina personuppgifter lagenligt. Den rättsliga grunden är samtycke.

Utskick av information
Vi skickar dig enbart information angående nya jobb och/eller hur din jobbansökan fortskrider.

Lagringstider
Vi sparar dina personuppgifter enbart i 1 år.

Cherrys tekniska och organisatoriska åtgärder för säker behandling av dina personuppgifter
Vi vidtar löpande åtgärder för att uppfylla principerna om ”inbyggt dataskydd och dataskydd som standard”. Vi utvärderar kontinuerligt riskerna med den personuppgiftsbehandling som sker och vidtar nödvändiga säkerhetsåtgärder för att minska riskerna.

Vi utbildar kontinuerligt vår personal i dataskyddsfrågor . Har ni direkta frågor om hur vi arbetar med dataskyddsförordningen (GDPR)– kontakta gärna personuppgiftsombudet@cherry.se.

Vart vi lagrar din information
Din information lagras i ett internt system som hostas av vår IT leverantör i Sverige. Vi har ett personbiträdesavtal med vår IT-leverantör.

1.6 Utlämning av personuppgifter

Återkallelse av samtycke
Du kan när som helst välja att återkalla ditt samtycke genom att avregistrera både en intresseanmälan och jobbansökning på sidan ”Sök jobb” Om du återkallar ditt samtycke kommer vi att radera de personuppgifter och upphöra med den behandling som omfattades av samtycket.

Rätt att få information om vilka personuppgifter vi har sparade om dig
Om du vill ha information om vilka uppgifter vi har registrerade om dig kan du skriftligen ansöka om detta på ovanstående adress. Registerutdraget lämnas på begäran och är gratis en gång per år.

Hur går jag tillväga för att begära ett registerutdrag?

Du skriver och begär ett registerutdrag från Cherry Spelglädje AB. OBS! Du måste skicka in din begäran skriftligen eftersom den ska innehålla din namnteckning samt en kopia på en giltig ID-handling, du kan alltså inte bara skicka ett e-post. Märk brevet ”Personuppgiftsutdrag – till Cherrys Spelglädje AB Personuppgiftsombud”.

Notera att vi kommer enbart att kommunicera skriftligen till din folkbokföringsadress.

Rätt till kontroll över dina personuppgifter
Du har rätt att begära att uppgifterna om dig ska raderas, kompletteras eller rättas. Du har också rätt att begära att behandlingen av dina personuppgifter begränsas till vissa ändamål.

1.7 Om du vill klaga

Den som anser att ett företag bryter mot PUL, GDPR eller annan integritetslagstiftning kan vända sig till Datainspektionen. Läs mer på Datainspektionens webbplats

2. Användning av kakor (cookies)

Enligt lagen om elektronisk kommunikation så måste alla som besöker en webbplats med kakor (cookies) få information om:

  • att webbplatsen innehåller kakor
  • vad dessa kakor används till
  • hur kakor kan undvikas samt
  • samtycke till användningen av kakor.

2.1 Vi använder kakor på våra webbplatser

Vi vill informera dig om att vi använder kakor på denna webbplats. En kaka (cookie) är en liten textfil som den webbplats du besöker sparar på din dator, ett tekniskt stöd som på olika sätt underlättar din användning av olika webbplatser du besöker.

Det finns två typer av kakor. Den ena typen, permanent kaka, sparar en fil under en längre tid på besökarens dator. Den används till exempel vid funktioner som talar om vad som är nytt sedan du senast besökte den aktuella webbplatsen. Den andra typen, temporär kaka (session cookie), används endast under den tid du besöker webbplatsen och försvinner automatiskt när du stänger din webbläsare.

På vår webbplats förekommer även så kallade tredjepartskakor, vilket är kakor som sätts av externa parter som vi anlitar för att exempelvis mäta besökarna på vår webbplats och utvärdera trafiken.

2.2 Varför använder vi kakor?

Kakor används även för att stödja din upplevelse på hemsidan, till exempel genom att spara inställningar du valt eller visa anpassad information.

Med hjälp av kakor blir det dessutom enklare för oss att lära oss mer om våra besökares behov. De ger oss bland annat statistik som vi kan mäta och använda för att förbättra våra webbplatser.

Vi sparar aldrig någon personlig information om dig.